0612567943 info@parentinc.nl

Our Mission

“Win-win creëren door eerlijke en gelijke kansen op de arbeidsmarkt”

Parent Inc. werkt samen met bedrijven om het life changing event van zwangerschap en ouderschap op een proactieve manier te managen. Momenteel wordt het zwangere lichaam op de werkvloer ontkent wat negatieve consequenties heeft voor de fysieke en mentale gezondheid van de medewerker en voor de financiën van het bedrijf.

Wij brengen hier verandering in!

Van onze oprichtster:

“Meer winst door het managen van zwangerschapsverlof”

De zwangerschap is een fase waarin veel vrouwen voor het eerst geconfronteerd worden met ongelijkheid op de werkvloer. Negatieve aannames (al dan niet bewust) over vermogen, capaciteiten en ambities kunnen leiden tot discriminatie. Dit heeft gevolgen voor de arbeidsrelatie wat kan resulteren in een verhoogde kans op verzuim of verlies van talent. De kosten voor bedrijven lopen al snel in de tienduizenden euro’s. Het resultaat is een verlies-verlies situatie.

Door mijn eigen ervaringen tijdens mijn zwangerschappen heb ik besloten er iets aan te willen doen. Ik heb Parent Inc. opgericht om mijn missie te volbrengen; een win-win situatie creëren voor werkgevers en medewerkers bij het lifechanging event van zwangerschap en ouderschap. Een situatie waarbij ouders in staat zijn met plezier werk en zorg voor het gezin te combineren. En waarbij werkgevers minder verzuim hebben en top talent aan boord houden.

Met mijn bedrijfskundige achtergrond heb ik een methode ontwikkeld waarbij de fase “ in verwachting van een kind” tot en met “jaar na bevalling” goed gemanaged kan worden. Werknemers zullen zich begrepen en gewaardeerd voelen en dit zal leiden tot een hogere effectiviteit, productiviteit en loyaliteit. Werkgevers gaan de effecten merken door het besparen van veel geld en blijde medewerkers. Iedereen zal dus profiteren van deze aanpak. 

Klaar om te winnen? Doe mee!

Ellen Bloemen

Ellen Bloemen

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie

info@parentinc.nl

06 125 679 43